Mariteam Shipyard
CID 20071951
Terug naar overzicht

Mariteam Shipyard Dealer van Highfield Aluminium Rib's

07-08-2015
highfield om350

Sinds augustus 2015 is Mariteam Shipyard dealer geworden van Highfield Aliminium Rib's. De van oorsprong Australische Rib's kenmerken zich door hun prima vaareigenschappen gecombineerd met een laag eigen gewicht en een hoogwaardige afwerking.

 

Highfield bouwt al meer dan 20 jaar Rescue boats en Heavy Duty boats onder de naam Swift, tot een lengte van 20 meter. Allemaal van aluminium en voorzien van stabiliserende luchtkussens rondom. Vele professioneel maritieme boten bewaken al jaren de kusten van Australië, Nieuw-Zeeland , Canada en Amerika. Een geruststellende gedachte bij de verwerving van uw eigen Highfield tender.

De gehele Tender range (Highfield Roll-ups en RIBs tot 6.50m ) is nu ook in Nederland, België en Luxemburg verkrijgbaar.

 

Met gedrevenheid, telkens op zoek naar verbeteringen die het gebruik van de Highfield tenders ten goede komen, weten de Highfield ontwikkelaars het beste te presenteren op het gebied van aluminium tenders. De keuze van de materialen voor de romp en de luchtkussens zijn bijzonder belangrijk. Immers de basis moet solide en duurzaam zijn. Met oog voor detail worden voorts alle accessoires gekozen en getest alvorens ze worden toegepast op een Highfield tender.

 

Met 5 boten zelf op voorraad en meer dan 70 bij de importeur, is bijna iedere uitvoering op korte termijn leverbaar

 

http://highfieldboats.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=oYF4oj4W0sM&feature=player_embedded

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_YNIatw5R34

Share |

Print
terug