Motoren

Als service punt, specialist of dealer van merken zoals Volvo Penta, Yanmar, Vetus, Nanni, Sole, John Deere en vele andere merken beschikken we over ruime kennis en ervaring op dit vlak. Of het nu gaat om regulier onderhoud, storingen, schades of her-motorisering u bent bij ons aan het juiste adres. Onze goed opgeleide professionals staan klaar om u de best mogelijke service aan te bieden.

Scheeps electro

Als dealer/service partner van oa. MasterVolt, hebben we ruime ervaring met alle voorkomende 12V/24V en 220V boordsystemen. Bij nieuwe installaties kunt u rekenen op deskundig advies, en uiteraard een scherpe aanbieding. Ook voor een storing of advies over uw huidige installatie kunt u bij ons aankloppen. Deskundig personeel en het juiste equipement helpen u weer snel op weg.

 

Electronica

Op het gebied van navigatie en communicatie apparatuur vertegenwoordigen we de merken Garmin, Simrad, B&G en Raymarine. Voor de aanschaf van nieuwe apparatuur kunt u bij ons terecht voor een passend advies en bijbehorende aanbieding. Uiteraard verzorgen wij ook de inbouw graag voor u. Maar ook het gebied van service, en storingen bent u bij ons in vertrouwde handen. Als een van de weinige werven in Nederland hebben we gecertificeerde NMEA2000 installateurs in dienst. Ook het koppelen van oude en nieuwe apparatuur is iets wat we probleemloos voor u kunnen verzorgen.

 

Mariteam Shipyard - Simrad

Mariteam Shipyard - Electronica

Gaskeuringen

Sinds eind 2011 is Mariteam Shipyard (HISWA) gecertificeerd om gaskeuringen aan boord van schepen uit te voeren. Het wordt geadviseerd om dit iedere 3 jaar te laten uitvoeren, en gezien onze ervaringen is dit geen overbodige luxe. Buiten het feit dat het een gerust gevoel geeft om uw installatie met enige regelmaat te laten keuren, is het voor de meeste verzekeringsmaatschappijen ook een eis.

 

Mariteam Shipyard - Certificaat Gastechniek

Kieldeel vervangen

Geen tekst aangeleverd…

Mariteam Shipyard - Kieldeel vervangen

Takelen

Geen tekst aangeleverd…

Mariteam Shipyard - Takelen